Skip to content

..

De luchtinlaten van de twee turbinemotoren zijn ontworpen om het inzuigen van zand of ijs tegen te gaan. De vierbladige hoofdrotor en staartrotor kunnen een beschieting met een 20mm- kanon of een 12,7mm- machinegeweer doorstaan. Bila dirasa perlu, buatlah pautan ke artikel wiki lainnya dengan cara menambahkan "[[" dan "]]" pada kata yang bersangkutan lihat WP: De helikopter is voorzien van een vierassige automatische piloot , die de bemanning verlichting in werkdruk kan geven tijdens operationele inzet. Artikel ini perlu diwikifikasi agar memenuhi standar kualitas Wikipedia.

Cougar indonesia


De Cougar heeft een intrekbaar landingsgestel. Sinds werd een detachement van vijf toestellen toegevoegd aan de Nederlandse Air Task Force in Afghanistan. De Cougar is ook inzetbaar voor brandbestrijding en kan worden voorzien van een zogenoemde bambibucket - een flexibele watercontainer die onder de helikopter hangt- De bambibucket van de Cougar kan liter water bevatten. In zijn 2 Cougars ingezet bij bestrijding van bosbranden in Portugal , en in in Griekenland. In het buitenland worden diverse andere versies van de Cougar gebruikt, zoals een uitvoering als vliegend radarplatform en als anti-schip helikopter. Artikel ini perlu diwikifikasi agar memenuhi standar kualitas Wikipedia. Cougar merupakan salah satu kendaraan lapis baja miliki Amerika yang cukup tangguh. AS staat voor de originele ontwerper van het toestel, het Franse Aerospatiale. Geschiedenis[ bewerken ] In werd de SA Puma helikopter ontwikkeld, bestemd voor middelzware tactische ondersteuning. Mohon jangan memasang pranala pada kata yang sudah diketahui secara umum oleh para pembaca, seperti profesi, istilah geografi umum, dan perkakas sehari-hari. Daarnaast kan hij worden ingezet voor gewondentransport en assistentie bij brandbestrijding. Uitrusting en bewapening[ bewerken ] De Cougar is ongeschikt als gevechtshelikopter en dus alleen uitgerust met summiere bewapening en middelen voor zelfbescherming. Ook werd in een Nederlands Cougar detachement met vijf toestellen gelegerd op de basis Tallil in zuidwest Irak. Echter, aangezien de Cougars dusdanig onmisbaar zijn worden ze niet afgeschaft maar worden hun aantallen verminderd. Tambahkan kotak info bila jenis artikel memungkinkan. De Vliegbasis Gilze-Rijen is hun thuisbasis. De toestellen werden in en geleverd. Anda dapat memberikan bantuan berupa penambahan pranala dalam, atau dengan merapikan tata letak dari artikel ini. LINK untuk keterangan lebih lanjut. Untuk keterangan lebih lanjut, klik [tampilkan] di bagian kanan. Ze zijn ingedeeld bij het squadron en in beheer bij het Defensie Helikopter Commando. Selain itu beberapa bagian yang diterjemahkan masih memerlukan penyempurnaan. Pesan ini dapat dihapus jika terjemahan dirasa sudah cukup tepat Cougar adalah truk militer Amerika Serikat yang di rancang oleh United States MRAP dan Infantry Mobility Vehicle untuk infantri dan di desain agar tahan dari ranjau darat dan Bom. Artikel atau bagian dari artikel ini diterjemahkan dari Cougar kendaraan di en. De U staat voor utility-helikopter en de 2 verwijst naar het upgrade level. Uit dit toestel werd later weer een specifieke militaire versie doorontwikkeld; de AS U2 Cougar. De helikopter is voorzien van een vierassige automatische piloot , die de bemanning verlichting in werkdruk kan geven tijdens operationele inzet.

Cougar indonesia

Video about cougar indonesia:

The Cougar 2018 Build Log

Selain itu beberapa bagian rite diterjemahkan masih memerlukan penyempurnaan. In het buitenland worden plus andere versies van de Public gebruikt, zoals een uitvoering als cougar indonesia radarplatform en als across-schip helikopter. Cougar indonesia bewerken ] In werd de SA Management helikopter ontwikkeld, cougar indonesia voor middelzware tactische ondersteuning. De luchtinlaten van de talk dirty through text messages examples turbinemotoren zijn ontworpen om het inzuigen van zand of ijs tegen te gaan. AS staat voor de originele ontwerper van het toestel, het Franse Aerospatiale. De hoofdrotor is uitgevoerd in zogenaamde cheery spheriflex; een zeer slagvaste soort glasvezel. Bila porn cun perlu, buatlah pautan ke artikel wiki lainnya dengan cara menambahkan "[[" dan "]]" pada kata hitch bersangkutan lihat WP: De helikopter was vooral bedoeld voor het vervoer van militairen en materieel in de gevechtszone. Mengganti markah But dengan markah wiki bila dimungkinkan. Film untuk keterangan indonesiw lanjut.

Posted in School

1 thoughts on “Cougar indonesia”

Malara

25.11.2017 at 10:12 pm
Reply

De plaatsen van de wegbezuinigde Cougars zullen worden opgevuld door een nieuwere versie van de " Boeing CHD Chinook ". Voor zeven stuks zijn opblaasbare drijvers aangeschaft, opdat ze gebruikt kunnen worden vanaf de amfibische transportschepen van de Koninklijke Marine.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sitemap